- ADOB:ELS ALIMENTS SE SUBMERGEIXEN EN VINAGRE,SAL I AIGUA.
- DESSECACIÓ:S´APLICA CALOR FINS QUE EL PRODUCTE S´ASSECA.
- PASTEURITZACIÓ:UN LÍQUID SE SOTMET A TEMPERATURES MOLT ELEVADES DURANT UN PERÍODE DE TEMPS MOLT BREU.
- SALAÓ:L´ALIMENT ES DESHIDRATA SALANT-LO.
- LIOFILITZACIÓ:EL PRODUCTE ES CONGELA I DESPRÉS ES DEIXA EN UNA CAMBRA DE BUIT.
21
- PER CONSERVAR LA LLET S´UTILITZA LA TÈCNICA DE PASTEURITZACIÓ.
- AMB LA TÈCNICA DE LA SALAÓ ES VOL DESHIDRATAR ELS ALIMENTS SENSE APLICAR CALOR,SINÓ SAL.
- EL PROCÉS D´ENLLAUNAMENT, ELS ALIMENTS PRIMER S´ESCALFEN I DESPRÉS SÉNVESA AL BUIT.
- EL PROCÉS DE QUAL ALIMENT SE SUBMERGEIX EN UNA SUBSTÀNCIA EN LE QUAL NO PODEN PROLIFERAR ELS MICROORGANISMES S´ANOMENA ADOB.
- PER FER L´ALMIVAR, PRIMER ES COU L´ALIMENT I SEGUIDAMENT ES RECOBREIX AMB UNA SOLUCIÓ SATURDA D´AIGUA I SUCRE.Ç
- AMB LA LIOFILITZACIÓ EL PRODUCTE ES CONGELA I DESPRÉS ES DEIXA EN UNA CAMBRA DE BUIT.
22
- MADUIXES:ALMÍVAR
- SLMÓ FUMAT:FUMATGE
- CAFÉ:LIOFILITZACIÓ
- FIGUES SEQUES:DESECACIÓ
- XOCOLATA:LIOFILITZACIÓ
- IOGURTS:PASTURITZACIÓ
No hay comentarios:
Publicar un comentario