jueves, 3 de mayo de 2018

LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

19


  • ADOB:ELS ALIMENTS SE SUBMERGEIXEN EN VINAGRE,SAL I AIGUA.


  • DESSECACIÓ:S´APLICA CALOR FINS QUE EL PRODUCTE S´ASSECA.

  • PASTEURITZACIÓ:UN LÍQUID SE SOTMET A TEMPERATURES MOLT ELEVADES DURANT UN PERÍODE DE TEMPS MOLT BREU.

  • SALAÓ:L´ALIMENT ES DESHIDRATA SALANT-LO.


  • LIOFILITZACIÓ:EL PRODUCTE ES CONGELA I DESPRÉS ES DEIXA EN UNA CAMBRA DE BUIT.



21

  • PER CONSERVAR LA LLET S´UTILITZA LA TÈCNICA DE PASTEURITZACIÓ.

  • AMB LA TÈCNICA DE LA SALAÓ ES VOL DESHIDRATAR ELS ALIMENTS SENSE APLICAR CALOR,SINÓ SAL.
  • EL PROCÉS D´ENLLAUNAMENT, ELS ALIMENTS PRIMER S´ESCALFEN I DESPRÉS SÉNVESA AL BUIT.
  • EL PROCÉS DE QUAL ALIMENT SE SUBMERGEIX EN UNA SUBSTÀNCIA EN LE QUAL NO PODEN PROLIFERAR ELS MICROORGANISMES S´ANOMENA ADOB.
  • PER FER L´ALMIVAR, PRIMER ES COU L´ALIMENT I SEGUIDAMENT ES RECOBREIX AMB UNA SOLUCIÓ SATURDA D´AIGUA I SUCRE.Ç
  • AMB LA LIOFILITZACIÓ EL PRODUCTE ES CONGELA I DESPRÉS ES DEIXA EN UNA CAMBRA DE BUIT.

22

  • MADUIXES:ALMÍVAR
  • SLMÓ FUMAT:FUMATGE
  • CAFÉ:LIOFILITZACIÓ
  • FIGUES SEQUES:DESECACIÓ
  • XOCOLATA:LIOFILITZACIÓ
  • IOGURTS:PASTURITZACIÓ








No hay comentarios:

Publicar un comentario